Veldseizoen najaar 2020 A1

Met het goede nieuws dat wij als team nog een jaartje door konden blijven spelen in de A, zijn we met volle moed begonnen aan een nieuw seizoen. Met twee fanatieke coaches aan onze zijde zijn we gestart met trainen en hebben we ons goed kunnen voorbereiden op de competitie. Helaas is het niet vaak voorgekomen dat we compleet waren op de trainingen. Ondanks dit hebben onze coaches toch goede trainingen in elkaar gezet waar we veel van hebben geleerd. Begin september hadden we onze eerste wedstrijd bij dos-wk. Deze wedstrijd ging niet zoals we gepland hadden en eindigde met een matige eindstand van 6-6. Door dit slechte begin, hadden we alleen maar meer motivatie om het de volgende keer beter te doen. En dat deden we, de drie volgende wedstrijden wonnen we en kwam het kampioenschap in zicht. Toch bleef het niet bij winnen, NKC heeft het ons nog even moeilijk gemaakt. Bij deze uitwedstrijd kwam de einstand op 9-9 te staan. Om als enige team kampioen te worden moesten we de laatste wedstrijd tegen HKC winnen (of gelijkspelen). Na een goed teamoverleg in de kleedkamer, waren wij ready voor onze kampioenswedstrijd. Gespannen gingen we het veld op en begonnen we de wedstrijd. We kwamen al snel op voorsprong en kregen veel support van de ouders die achter het hek waren gaan staan. Langzaamaan werd het steeds duidelijker dat we gingen winnen en bij het eindsignaal was de eindstand 10-3 voor onze A1. Oftewel, wij zijn kampioen!

We zijn supertrots dat we al twee keer kampioen zijn geworden met dit team en dat terwijl we nog maar één jaar samen spelen. Als team willen wij graag Mika, Lyan en Bram van de B1 bedanken voor het meespelen bij onze wedstrijden. Ten slotte willen wij ook Estelle en Tess bedanken voor de goede coaching dit seizoen. We hebben veel met jullie gelachen, maar vooral veel van jullie geleerd!

Groetjes,
Vera Booij & Amber Hoekstra