Rigtersbleek/Cottus D1 - SDO (W) D1

Zaterdag 9 februari 11:00

We moesten thuis in de Diekmanhal, de wedstrijd begon om 11 uur. In de 1ste 5 minuten scoorde Casper het eerste doelpunt. 1-0. Daarna scoorde Jade nog binnen 10 minuten met een doorloopbal, 2-0, toen scoorde ik (Puck) met een schot 3-0, daarna scoorde we een super mooi doelpuntje en stonden we voor met 4-0, maar we waren nog niet klaar en we scoorde nog een keertje in het 1ste kwartje 5-0. Maar toen scoorde SDO hun eerste doelpunt 5-1. Toen scoorde we nog een keertje 6-1. De 2de helft begonnen we met de stand 6-1. Wij scoorde nog 4 keer en SDO ook 4 keer, 10-5 en dat was de eindstand voor deze wedstrijd. Weer 2 punten erbij voor in de competitie, we staan nu bovenaan en hopelijk blijft dat zo.

Groetjes: Puck Hesselink