Rigtersbleek/Cottus B1 - SDO (W) B1

Op dinsdag 09/02/2019 moesten we spelen tegen SDO. Wij staan laatste en SDO stond vierde dus we wisten dat het een moeilijke wedstrijd kon worden. Hoewel we met goede moed de wedstrijd ingingen kregen we al snel 3 doelpunten om de oren. Daarna werden we steeds gretiger en feller en begonnen we beter te spelen. Wij hadden goede kansen en we gingen de rust in met 9-4 voor SDO. In de rust werd ons verteld dat we nog wel iets gretiger konden zijn en dat de verdediging beter kon. Met die informatie gingen we met goede moed het veld op. We speelden goed en hadden steeds meer kansen die raak gingen. We hebben een goede wedstrijd gepeeld en we worden steeds beter. Het enige dat nog moet veranderen is dat we negativiteit omzetten in positiviteit. Ik heb er vertrouwen in dat we een paar wedstrijden gaan winnen in de toekomst. Ik hoop dat de rest dat gevoel ook heeft! We hebben met opgeheven hoofd het veld verlaten en we mogen best trots zijn op onszelf. De eindstand is 8-14 geworden.

Celine