Rigtersbleek B1 – SDO (W) B1

De wedstrijd begon een beetje sloom, maar met een mooie actie stond het alweer 1-0 na het slome begin begon het eindelijk op gang te komen. De tegenstander begon ook op gang te komen maar scoorde niet veel, gelukkig wisten we de voorsprong te behouden, we gingen de rust in met de stand 4-2. Na de rust was iedereen goed op dreef en begonnen de doelpunten binnen te rollen, na een tijdje begonnen we allemaal vermoeid te worden en gaven de tegenstander een paar domme doelpunten mee, maar wisten zelf ook nog genoeg te scoren om de voorsprong te behouden, na lange aanvallen zonder doelpunten ging het weer wat slomer en werden er in de lange verdedigingen uiteindelijk fouten gemaakt maar niet genoeg om een inhaalslag te maken uiteindelijk wisten we de wedstrijd te winnen met 10-6 eindstand een mooie uitslag voor een leuke wedstrijd.

Gr Lucas