Rigtersbleek 2 – HHV 3

Na het succes van vorige week is het aan de ploegen van Henrieke en Quenda tijd om volledig op eigen kracht de puntenregen te laten doorstromen. Maar of dat zo makkelijk gaat is nog wel de vraag. Twee sterke tegenstanders stonden zaterdag op het programma, zowel het eerste als het tweede moesten opdraven tegen de koploper. Het eerste kon zich met een overwinning gaan mengen om het kampioenschap, terwijl het tweede nog punten aan het sprokkelen is om degradatie te voorkomen. De eerste wedstrijd voor ons tweede met de volledige aanvulling van de A1. Dit betekende wel weer dat er een andere samenstelling stond in vergelijking met alle weken die hieraan voorafgingen.

De vorige wedstrijd tegen HHV was er niet één om over naar huis te schrijven, veel onnodige tegendoelpunten en fouten die ons de kop hadden gekost tegen een hele ervaren zaalploeg. Onze start was in ieder geval beter dan vorige keer. We kwamen vrij snel tot een doelpunt en hielden het verdedigend redelijk vast. Echter, HHV was de partij die beter in de wedstrijd kwam. Ze pakten langzaam een kleine voorsprong waar we eigenlijk de rest van de wedstrijd tegenaan aan hebben moeten kijken. Ze waren wat scherper en veel feller naar de bal, wat in de score goed te zien was. Met enkele wissels hebben we nog geprobeerd om grip te krijgen op de wedstrijd, maar het was gauw duidelijk dat HHV de punten makkelijk mee kon nemen naar huis.

In deze wedstrijd hebben veel mensen hun basisdebuut mogen maken, de één wat fortuinlijker dan de ander. Iedereen heeft in ieder geval mogen proeven aan de senioren. De wedstrijd was misschien niet de leukste om te spelen, maar toch zijn er heel veel positieve punten uit te halen voor de toekomst van dit team. We moeten nog veel aan elkaar en aan het nieuwe wennen. Volgend weekend staat de nummer twee op het programma, samen met ons vlaggenschip kunnen we afreizen naar Juventa, een ploeg waar zeker een stunt mogelijk is. Deze week goed de neuzen dezelfde kant op krijgen en vechten voor de broodnodige punten. Bedankt voor alle support van de kant en we hopen jullie na de voorjaarsvakantie weer te zien!

Bram