Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /home/deb105158/domains/kvrigtersbleek.nl/public_html/includes/menu.inc).

NKC ’51 D2 - Rigtersbleek/Cottus D2

Voor onze laatste uitwedstrijd gingen we naar Nijverdal.
Door droeve familieomstandigheden kon Sofia helaas niet meespelen. Gelukkig hebben we Cas bereid gevonden om met ons mee te spelen.

We begonnen goed en kwamen met 0-1 voor. Naarmate de strijd vorderde bleek dat NKC zich niet zomaar gewonnen gaf en werd het een spannende wedstrijd. We gingen rusten met een 5-5 stand.
Na de rust ging het bij ons vooral verdedigend minder. Toch had de laatste aanval genoeg mogelijkheden om te scoren maar uiteindelijk bleven we steken op een terecht 7-7 gelijk spel.

Als we de laatste wedstrijd kunnen stunten tegen de kampioen dan kunnen we nog 2e worden in deze competitie.

HB