Juventa B2 – Rigtersbleek B1

Vandaag moesten we naar Hardenberg, we vertrokken om 11:05 uur en begonnen om 13:05 uur met de wedstrijd. We vertrokken eerder omdat Mika en Lian nog invielen voor de A2. Toen we daar kwamen begonnen we sterk, we waren me ons hoofd goed bij de wedstrijd. We wisten dat het weer spannend ging worden want de vorige keer hebben we gelijk tegen hun gespeeld. In de eerste helft waren we goed, bij de meisjes in ons team werd veel gewisseld omdat we een paar blessures hadden, verder scoorden we een aantal doelpunten tot de rust kwam. Het liep na de rust heel gelijk op en we stonden zelfs 2 doelpunten voor maar helaas haalde Juventa ons in de laatste minuten in en werd het uiteindelijk 8-7 voor Juventa.

Hopelijk winnen we de volgende keer!

Juliët Spiekerman B1