Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /home/deb105158/domains/kvrigtersbleek.nl/public_html/includes/menu.inc).

Jaaroverzicht Rigtersbleek/Cottus C1

Allereerst wat waren het 3 super leuke en mooie seizoenen! Een heel gezellig, leuk en fanatiek team, dat is de C1! En wat is iedereen gegroeid qua spel, super leuk om te zien wat iedereen stuk voor stuk op zijn of haar eigen manier is gegroeid! Ik ben echt super trots op wat jullie dit jaar met elkaar voor elkaar hebben gekregen!

Het allereerste veldseizoen waar we eigenlijk alles “makkelijk” wonnen en kampioen werden in een eigenlijk iets te makkelijke poel. Daarna het leuke zaalseizoen, waar we na veel afwegen en gesprekken met de ouders vanwege het verre rijden ( Groningen, Friesland, etc) toch met z’n allen hebben besloten 2e Klasse te gaan spelen. Het was een pittig maar desondanks toch een heel leuk en goed zaalseizoen! We draaiden mee in een goede middenmoot en besloten daarom ook om op het laatste deel van het veld weer 2e Klasse te gaan spelen. Ook dit pakte fantastisch uit! Een paar ups en downs maar dat hoort er allemaal bij. Natuurlijk gaat elk team altijd voor de eerste plaats maar toch hielden we in ons achterhoofd dat dat nog wel eens moeilijk kon worden. Amicitia en Dos-Wk waren eigenlijk de twee tegenstanders waarvan we wel moesten en konden winnen. Elburg was het team waar we eigenlijk allemaal stiekem tegenop zagen omdat ze elke wedstrijd dik hadden gewonnen. Uiteindelijk was dit helemaal niet nodig want de C1 gaf alles op alles om ook die 2 wedstrijden te winnen met goede eindresultaten!

Helaas was afgelopen zaterdag dan toch de allerlaatste wedstrijd van het seizoen, en wat voor een wedstrijd … Dè kampioenswedstrijd in de 2e klasse! In de voorbespreking gaf eigenlijk iedereen toch wel toe dat ze het heel spannend vonden, zelfs de coaches vonden het spannend. Uiteindelijk ging het eerste fluitsignaal en ging de wedstrijd van start. Er werden een paar domme ballen gegooid maar verder verliep de eerste helft bijna vlekkeloos en gingen we de rust in met een 7-1 voorsprong. In de tweede helft zakten we een beetje in qua spel maar behielden gelukkig toch de voorsprong. Of het toch weer de zenuwen waren die in de tweede helft opkwamen ik weet het niet maar dat maakt ook niet uit want we hebben gelukkig gewonnen met 11-6 en zijn daarbij de KAMPIOENEN in de tweede Klasse!!! Geweldig gedaan C1!! Ik ben super trots op jullie!

Nou alleen nog aankomende donderdag de ouders in maken en daarna gezellig als afsluiting met z’n allen op kamp!

Anouk Wijnsma