Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /home/deb105158/domains/kvrigtersbleek.nl/public_html/includes/menu.inc).

HKC (He) A1 - Rigtersbleek/Cottus A1

HKC A1 stond dit keer op ons programma, de vorige keer een goeie wedstrijd gespeeld en gewonnen met 16-13. Dus ook nu zouden we kunnen winnen. De wedstrijd ging van start, na een aantal minuten stonden we achter met 1-0. Een heel kwartier lang stonden we 1-0 achter totdat we er 1 in knalden. In de rust een ruime voorsprong, 3-8 gingen we de rust in. In de kleedkamer kregen we te horen dat het goed ging, een paar foutjes wat er nog uit kunnen halen en ook belangrijk blijven scoren. Na de rust gingen we verder weer we gebleven, hard werken voor elkaar en scoren. Eindstand 10-15. Een mooie wedstrijd gespeeld en hebben de punten mee naar Enschede genomen.

Lisa Wendrich