Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /home/deb105158/domains/kvrigtersbleek.nl/public_html/includes/menu.inc).

Het zaalseizoen van C1

Voor het eerst in de tweede klasse (wedstrijdkorfbal).
Best wel pittig al die wedstrijden tegen onbekende tegenstanders.
Wat dan ook betekende verre uitwedstrijden, in totaal hebben we dan ook 1530 km gereden in zes wedstrijden. Doe dat dit team maar eens na. Met behulp van de nodige vitamines, geregeld door ons fruitmeisje op de heenreis en natuurlijk Mac Donalds op de terugweg, hebben we alles vol kunnen houden. En als de resultaten dan ook nog mooi zijn wat willen we dan nog meer. We zijn geëindigd op een mooie vierde plaats waar we allemaal erg trots op mogen zijn. En het leuke van dit alles is dat iedereen er veel van geleerd heeft en allemaal onze doelpunten hebben meegepakt. Nu zal ik nog even alle spelers langs gaan om ze even voor te stellen want niet iedereen ziet ze en kent ze.

Bram. Een talent van Rigtersbleek die goed kan korfballen, als hij maar niet van alles tegelijk wil doen komt hij er zeker.

Mardi. Een wat stil meisje die nog wat feller moet worden, als haar dat lukt hebben we nog veel plezier van haar.

Simon. Één van de tweeling. Hij is wat aan de luie kant maar o zo slim en hij pakt lekker zijn doelpunten mee.

Samira. Een verlegen meisje dat weinig fouten maakt en gelukkig haar doelpunt ook heeft gemaakt in de zaal, ga zo door.

Lucas. Nummer twee van de tweeling. Wat een grote kerel is dat en hij kan nog springen ook, dus hij is zeer bruikbaar. Gooien moet hij en zijn broer (tweeling) zeker aan gaan werken.

Lian. Een fanatieke dame is dat, maar ze komt ook zulke fanatieke dames tegen en dan gaat ze er ook voor. Ze pakt zeker haar doelpunten mee.

Bjarne. Mooie korfballer is dat, wil altijd winnen en ziet het spelletje zeker. Hij moet wel aan zijn verdedigen werken.

Roos. Was wat verlegen maar komt helemaal los aan het eind van de zaal. Heb vertrouwen in jezelf want je kunt nog veel meer.

Juliët. De laatste en de kleinste dame maar wat is ze slim, kan goed verdedigen en scoort lekker mee. Geloof in je zelf.

Dit waren alle spelers, een leuke gezellige fanatieke ploeg.
Tot slot wil ik alle ouders ook even bedanken, zonder jullie hadden we geen wedstrijdkorfbal kunnen spelen.
Bedankt allemaal.

De trainers