Devinco A1 - Rigtersbleek/Cottus A1

Vandaag is Devinco op het programma, een ploeg waar we het hele seizoen nog geen probleem mee hebben gehad. Voor de wedstrijd kregen we te horen dat onze directe concurrent verloren had tegen NKC. Dit was geweldig nieuw wat onze kampioenschap nog in leven hield. Voordat we zover vooruit denken, moeten we nog wel 3x winnen, beginnend tegen Devinco. 

Begin van de wedstrijd begon goed, we stonden naar ongeveer 20 minuten met 1-5 voor. We sloten uiteindelijk de eerste helft met een voorsprong van wel 2-9 (!). In de rust had Ronnie eigenlijk bijzonder weinig te vertellen. We moesten vooral op tijd zijn met het voorverdedigen en we moesten blijven schieten. 

In de 2e helft werd al gauw de 2-10 gescoord maar daarna werd de wedstrijd stroever. We begonnen kansen niet af te maken, maar voor ons was er gelukkig ook niet veel dreiging van Devinco. Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd met 4-14.

Over twee weken op woensdagavond hebben wij een wedstrijd tegen NKC, als we deze winnen kunnen we tegen DOS-WK het kampioenschap binnenhalen. En we gaan er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen.

Patrick Lammers