Kampioensverslag D1

Dit seizoen ben ik begonnen als coach/trainster bij de D1. Een superleuk team om bij te mogen staan. We zijn begonnen met een klein team, waardoor wij met precies 8 spelers de competitie in moesten gaan. Dat is even jammer en vooral krap, maar als team wisten wij ons wel te redden. Hierbij hebben de spelers van de C2, Senn, Sofia en Angelika, ons goed bijgestaan. Heel erg bedankt voor het zorgen dat wij met de D1 konden blijven korfballen, zonder jullie hulp had dat niet gekund!

Onze eerste wedstrijd begon zaterdag 5 september tegen EKC Nääs D1. Het was weer even wennen als team om met elkaar te spelen, maar het was zeker een goede start van de competitie. Zo wisten wij de eerste 2 punten binnen te halen met een eindstand van 2-8.De volgende weken hebben we hard getraind, vooral op het scoren van doelpunten. Zo zijn wij met goede moed de tweede wedstrijd ingegaan. Dit was een wedstrijd tegen Ons Clubje D2. Het streven naar doelpunten heeft het team zeker terug laten zien in de wedstrijd, met een eindstand van 18-4.Ook de volgende wedstrijden zijn ons goed afgegaan. Zo werd er een wedstrijd gespeeld tegen HKC D2, die eindigde met 18-0 en KVZ D3, waarbij een eindstand werd behaald van 11-1.Al met al, een competitie, waarin er wel liefst 55 doelpunten zijn gescoord, waaraan iedereen heeft meegeholpen.

Naast het scoren van de doelpunten heb ik erg leuke dingen terug zien komen in de wedstrijden. Zo heeft het team veel kunnen leren en zijn zij zoal individueel en als team erg vooruitgegaan. Jullie hebben het erg goed gedaan deze competitie, trots op jullie! Hierbij hoort natuurlijk een beloning, of te wel KAMPIOENEN! Ook al ging het even allemaal anders dan normaal, en hebben we de kampioenswedstrijd niet kunnen spelen, jullie hebben het kampioenschap zeker verdiend. Zo zijn wij samen met Devinco D2 op een 1e plek geëindigd.

Ik wil jullie in ieder geval bedanken voor dit seizoen. Een seizoen vol plezier en vooruitgang. Voor aankomend seizoen zullen wij helaas Mae-Lynn moeten missen bij ons in het team. Mae-Lynn ook bedankt voor de leuke tijd bij de D1.

Daarnaast heeft het team vaak vriendjes en vriendinnetjes meegenomen naar de training. Hopelijk zal ons team hierdoor groeien. De eerste aanmelding is al binnen, welkom Maud, wij als team zijn erg blij dat jij ons komt versterken.

Laten we deze voortgang als team voortzetten en hopelijk kunnen we snel weer beginnen aan een nieuwe competitie. Op naar het volgende kampioenschap 😊

Groetjes, Lisa