Sponsornetwerk KV Rigtersbleek

Het Rigtersbleek sponsornetwerk is een ontmoetingsplek voor zakenrelaties van de korfbalvereniging Rigtersbleek te Enschede. Bedrijven uit Enschede en omgeving kunnen tijdens diverse wedstrijden/activiteiten genieten van de sport en business contacten opdoen in een gezellige sfeer. Wij ontvangen graag onze sponsoren tijdens onze wedstrijden en evenementen om bij te praten, zoals het Twents Open Schutterstoernooi, het Openingstoernooi en meetings speciaal georganiseerd voor het sponsornetwerk van KV Rigtersbleek.

Rigtersbleek kent verschillende vormen van sponsoring. Van standaard sponsoring tot op maat gemaakte pakketten. Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met de sponsorcommissie van KV Rigtersbleek (sponsorteam@kvrigtersbleek.nl) of bekijk het sponsorportfolio!

Sponsorportfolio KV Rigtersbleek

Zilveren sponsoren