Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /home/deb105158/domains/kvrigtersbleek.nl/public_html/includes/menu.inc).

Schoolhelden

Word jij de held van de school?

Zit jij in de beste klas van Enschede en heb je zin in een feest samen met je klasgenoten? 

K.V. Rigtersbleek organiseert op woensdag 20 september van 15.00-17.00 uur het Heldentoernooi.
Kom jij met je klasgenoten als eerste over de stormbaan, scoor je de meeste doelpunten en weet jij alle vragen goed te beantwoorden? Dan winnen jullie een super gaaf klassenfeest!

 
Voor wie is het Heldentoernooi?
Het Heldentoernooi is voor alle leerlingen van groep 3 t/m 8 van de basisscholen in Enschede.

 
Waar, wanneer en hoe laat is het Heldentoernooi?
Het Heldentoernooi is op woensdag 20 september. We beginnen om 15.00 uur en verwachten rond 17.00 uur bekend te maken welke klas, de beste klas van Enschede is. Het Heldentoernooi vindt plaats op het veld van K.V. Rigtersbleek aan de G.J. van Heekstraat 35.

 
Wat houdt het Heldentoernooi in?
Op het Heldentoernooi wordt middels verschillende activiteiten gestreden voor de titel 'Beste klas van Enschede'. Er wordt gestreden in drie categorieën: groep 3 & 4, groep 5 & 6 en groep 7 & 8.
Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 klasgenoten.
Er mogen meerdere teams uit één klas meedoen.
Op woensdag 20 september strijd je met jouw team tegen andere teams van andere scholen. De stormbaan, de kennisquiz, estafette en korfschieten zijn vier activiteiten die in ieder geval op het programma staan. Stel je team dus goed samen.

 
Wat kun je winnen op het Heldentoernooi?
Voor iedere categorie (groep 3 & 4, groep 5 & 6 en groep 7 & 8) is er een klassenfeest te winnen. Dit feest vindt plaats op een zaterdag in oktober. Meer informatie over dit feest krijgen de winnaars van het Heldentoernooi op woensdag 20 september. Je strijdt dus met je team voor een feest voor je hele klas!


Aanmelden voor het Heldentoernooi?
Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in. Je krijgt dan van ons een bevestiging per mail en dan zien we jou en je klasgenoten op het Heldentoernooi!