Sponsor inschietshirts A1

Sponsor A1

Het jaar 2019 heeft de A1 goed afgesloten, met een eerste plaats in de zaalcompetitie en met nieuwe inschietshirts. In het begin van het nieuwe seizoen kwamen we op het idee om inschietshirts te halen, maar niet iedereen was erg enthousiast zelf de shirts te halen. Dus is het idee ontstaan om een sponsor te gaan zoeken, die ons kon helpen bij de inschietshirts. Uiteindelijk kwam ik uit bij het bedrijf D&A licht, het bedrijf waar mijn vader werkt. Een bedrijf dat zich bezighoudt met lichtplannen maken en die zorgen voor een unieke lichtbeleving. Ik heb contact gezocht met het bedrijf en de vraag gesteld of zij ons, de A1, wilden sponseren. Na veel overleggen en e-mails schrijven naar Tom Duijn, kregen we tijdens de thuiswedstrijd tegen Juventa de inschietshirt. Bij de thuiswedstrijd tegen Nääs kwam de sponsor langs om bij onze wedstrijd kijken. Via de mail kreeg ik nog een mailtje dat Tom het erg leuk vond om een keer korfbal te zien en wenst ons veel succes met shirts.

Wij willen D&A licht heel erg bedanken voor het sponsoren van onze inschietshirts.

Groetjes van Lisa Wendrich.

Bij ons zit licht in het DNA. Als lichtadviseurs hebben wij altijd de wensen van onze klanten voorop staan. We doen ons best om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, iedere dag weer. Samen met de klant maken wij een lichtplan dat aansluit bij persoonlijke wensen, de gewenste ambiance én dat voldoet aan wet- en regelgeving. En ook het beschikbare budget, de functie van de ruimte en het energieverbruik verliezen wij niet uit het oog.

Maar er is meer nodig voor een slim lichtplan. We kijken naar reflectiefactoren zoals kleuren op de muur, meubels in de ruimte en daglichttoetreding. Wij zien details die gezien mogen worden. Zo ontstaat een professioneel lichtplan met een persoonlijk tintje. Met een unieke lichtbeleving als resultaat.

Home D&A Licht