Samenwerking met Onlykorfbal.nl en Erima verlengd

De samenwerking tussen Onlykorfbal.nl, Erima en KV Rigtersbleek is met 5 jaar verlengd. Al vele jaren loopt onze vereniging in de wedstrijdkleding van Erima en ook de komende jaren blijft Onlykorfbal.nl de partner en leverancier van deze sportkleding.

Dat de samenwerking met 5 jaar wordt verlengd is een mooi vooruitzicht. Zo kunnen ook wij blijven investeren in nieuwe wedstrijdkleding en loopt ieder team er representatief bij. Zo hebben we eind vorig seizoen nieuwe wedstrijdshirts besteld voor de jongste jeugd en kunnen we binnenkort ook onze selectie in een nieuw tenue bewonderen. De aankomende jaren wordt deze lijn voortgezet met nieuwe tenues voor andere teams.

KV Rigtersbleek trainingsshirt

Ook kunnen alle (jeugd-)leden weer een eigen KV Rigtersbleek trainingsshirts bestellen. Met de eenmalige actie kan het shirt nu met een mooie korting besteld worden bij de kledingcommissie, mede mogelijk gemaakt door een deel van de Club van 50 van KV Rigtersbleek en Onlykorfbal.nl. Zo kan ook iedereen op de training zien dat wij van KV Rigtersbleek zijn.

De clubwebshop van KV Rigtersbleek

Al veel leden weten de weg naar Goor te vinden voor nieuwe korfbalschoenen of sportkleding. Maar binnenkort kunnen onze leden vanuit huis de officiële clubkleding van KV Rigtersbleek bestellen. De clubshop bevat sportkleding, sporttassen en accessoires. Hierdoor is het voor onze leden eenvoudiger om zelf kleding te bestellen en hoeft onze kledingcommissie hier niet meer tussen te zitten. De bestelling en verzending wordt gedaan bij en door Onlykorfbal.nl.