Rigtersbleek weekchallenge

20-4-2020

Bleekchallenge week 3

Week 2 van de weekchallenge van KV Rigtersbleek zit er weer op en er zijn een aantal leuke filmpjes opgestuurd. Het was een pittige uitdaging, maar het is leuk om te zien hoe iedereen creatief met de uitdaging is omgegaan! De filmpjes zijn, net als vorige week, te bekijken op het YouTube-kanaal van onze vereniging. Om deze te vinden zoek je in YouTube simpelweg op ‘KV Rigtersbleek’ of je plakt de volgende link in je URL-balk:

Een nieuwe week betekent natuurlijk ook een nieuwe uitdaging. De challenge van de komende week is: laat op een creatieve manier zien hoe erg jij korfbal of jeu de boules mist.

De filmpjes kunnen ingestuurd worden naar t.middelburg8@gmail.com of 0623750759. We hopen ook een aantal filmpjes van jeu de boulers te ontvangen!

Succes!

14-4-2020

Bleekchallenge week 2

De Bleekchallenge is inmiddels twee weken onderweg en de eerste challenge is afgelopen. Er zijn een aantal filmpjes ingestuurd, maar we hopen nog meer filmpjes te ontvangen voor de volgende challenge! Maak er binnen je team een wedstrijdje van, wie het meest originele filmpje kan maken!

De winnaar van de eerste week is Merle! Merle liet in haar filmpje zien te werken aan haar conditie, kracht en haar core. Allemaal eigenschappen die nodig zijn voor korfbal. Goed bezig Merle!
Voor de eerste challenge kun je de filmpjes bekijken op het YouTube kanaal van onze vereniging. Dit vindt je door in YouTube te zoeken op KV Rigtersbleek. Je kunt ook de URL kopiëren en plakken: https://www.youtube.com/channel/UCOXge8DROtcX71D0ATA4HRw
Het winnende filmpje is te zien op Facebook en Instagram.

Voor de tweede week is er een hele nieuwe uitdaging. De challenge luidt als volgt: Laat zien hoe jij geblinddoekt, toch weet te raken met korfbal! Voor de jeu de boulers is de uitdaging: Laat zien hoe dicht jij de boules bij het kleine balletje kan leggen, terwijl je geblinddoekt bent!

Maak een kort filmpje, volg hierbij de richtlijnen van het RIVM, en stuur deze in naar t.middelburg8@gmail.com of stuur hem naar 0623750759.

Succes!

7-4-2020

Bleekchallenge

De Bleekchallenge is inmiddels een week onderweg en er zijn al een aantal filmpjes binnen.
We verlengen de challenge van deze week tot volgende week maandag (13 april), om jullie zo veel mogelijk tijd te geven om in de stemming te komen.

Vergeet dus niet om een filmpje in te sturen waarin je laat zien hoe jij bezig bent om fit te blijven. Dit hoeft niet langer dan 30 seconden te zijn. De filmpjes zullen binnenkort te zien zijn op YouTube!

De spelregels staan in het bericht van 30 maart (hieronder).

30-3-2020

Weekchallenge KV Rigtersbleek… Wie doet daar nou niet aan mee??

Heb jij er ook zo de balen van dat er geen korfbal en geen jeu de boules is?! Niet je vertrouwde sport beoefenen, je sportvrienden en -vriendinnen langere tijd niet zien?? Echt waardeloos dit!!

Om elkaar toch te zien en om toch te ervaren dat we samen voor onze sport en voor onze vereniging  staan, schrijven wij wekelijks een ‘Weekchallenge KV Rigtersbleek’ uit. Iedere challenge kent een andere opdracht. Het is de bedoeling dat jij laat zien dat je volop bezig bent met deze challenge.

Je doet dit door middel van een kort fimpje. Het filmpje laat zien hoe jij vorm geeft aan de challenge. Het filmpje duurt tussen de 20 tot 30 seconden. Je filmpje stuur je in naar: t.middelburg8@gmail.com of 0623750759

Met het insturen verleen je ons toestemming om jouw filmpje te uploaden op onze website. Ieder week kiezen we de het leukste, het meest originele filmpje uit. De weekwinnaar komt samen met alle andere weekwinnaars in de ‘finalepoule’ en maakt kans op een leuke prijs: Een ‘After-Corona-tijdperk-pakket”.

De spelregels zijn simpel:

·        Maak een filmpje waarmee je laat zien hoe jij bezig bent met de Challenge;

·        Maak het filmpje veilig! Volg de RIVM-richtlijnen (doe je dit niet dan wordt je filmpje niet geplaatst!);

·        Stuur je filmpje in voor zondagavond 18.00 uur naar: t.middelburg8@gmail.com of 0623750759

De filmpjes worden geplaatst op de website van KV Rigtersbleek. Wekelijks maken we de weekwinnaar bekend in De Parade. Zodra de Corona maatregelen worden opgeheven, kiezen we met elkaar een overall winnaar.

De weekchallenge van deze week (30 maart tot en met 5 april) is:

Laat met jouw filmpje zien hoe hard jij aan het werk bent
om fit te blijven als korfballer / jeu de bouler?

Wees origineel!