Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /home/deb105158/domains/kvrigtersbleek.nl/public_html/includes/menu.inc).

Quenda Kuitert nieuwe hoofdtrainer KV Rigtersbleek/Cottus

ENSCHEDE - Quenda Kuitert is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer/coach van KV Rigtersbleek/Cottus, vanaf seizoen 2019-2020 volgt zij Patrick Hage op. Het Bestuur en Technische Commissie zijn verheugd met de aanstelling van Kuitert.

Kuitert is geen onbekende bij Rigtersbleek. Al vanaf jonge leeftijd is zij lid van de vereniging uit Enschede en is al lange tijd actief binnen de vereniging. Momenteel is Kuitert bezig aan haar laatste seizoen als speelster van KV Rigtersbleek, dat afgelopen weekend, door een 15-17 overwinning op Spirit, een derde plek in de eerste klasse veilig stelde.

Naast haar jarenlange korfbal ervaring heeft Kuitert ook werkervaring op het gebied van sport. Na haar studies Sportontwikkeling (ALO) en Sportmanagement, is zij onder andere werkzaam geweest als verenigingsmanager en is momenteel werkzaam als Combinatiefunctionaris onderwijs, sport en welzijn bij Sportfederatie Berkelland.

De Technische Commissie is blij met de aanstelling van Kuitert als trainster. “We zochten iemand als verbinder voor onze selectie en hebben daar in Quenda de ideale trainster/coach in gevonden. Voor haar is het de eerste klus als hoofdcoach, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken, zeker met haar werk- en korfbalervaring. Quenda was voor ons de beste kandidaat.”

Kuitert over haar nieuwe functie en uitdaging: ''Wat een gave uitdaging om, na mijn actieve korfbalcarrière, aan de slag te gaan als trainer/coach bij mijn eigen club. Mensen die mij hebben zien spelen weten dat ik luid en duidelijk aanwezig kan zijn in het veld, dus dat fanatisme en plezier hoop ik als coach ook over te kunnen brengen.''