Nieuws van de kledingcommissie

Sinds mei 2018 zijn begonnen met het verstrekken van de zwarte kousen met rode omslag en witte strepen (de Stanno Ring kous) die bij het officiële tenue van KV Rigtersbleek horen. Ondertussen, bijna 2 jaar verder, spelen alle leden in deze kousen of in helemaal zwarten.

Helaas is, het type wat wij geleverd kregen (zwarte kous, rode omslag en twee witte strepen) niet meer leverbaar, hier kwamen wij achter bij de laatste bestelling. Wij kregen wel zwarte kousen met rode omslag, alleen nu met drie witte (smallere) strepen.  Daar komt bij dat de rode kleur van de omslag meer rood oranje achtig is dan echt rood. Dit is dus geen gezicht i.c.m. de huidige kousen. Wat we ook geprobeerd hebben, ook via onze leverancier, helaas het type wat wij hebben is niet meer te verkrijgen. Wel hebben wij zelf nog een kleine voorraad, alleen OP = OP.

Na veel wikken en wegen hebben we besloten om over te gaan op helemaal zwarte kousen. Reden is dat  deze prima te combineren zijn en het niet storend is als er binnen een team in zwarte kousen met rode omslag en witte strepen en/of zwarte kousen wordt gespeeld. Dit gebeurt nu namelijk ook al wel, omdat er ook leden zijn die destijds hebben gekozen voor korte zwarte kousen.

De Zwarte Stanno kousen zijn in de volgende maten leverbaar:

Maat

Kort zwart

36-40

41-44

45-48

Lang zwart

30-35

36-40

41-44

45-48

Er zijn nog Zwarte Stanno kousen met rode omslag en twee witte strepen op voorraad, OP = OP: