Nieuwe samenwerking Crings, Cottus en Euverman & Nuyts

Korfbal, volop in beweging; Ook op sponsorgebied. Een mooie ontwikkeling op het gebied van sponsoring, recent hebben wij drie ‘Zilveren sponsoren’ mogen verwelkomen. Crings, Cottus en Euverman & Nuyts zijn vanaf dit jaar onze nieuwe ‘Zilveren sponsoren’.

Drie nieuwe ‘Zilveren sponsoren’

Alle drie de partijen zijn geen onbekende van KV Rigtersbleek. Cottus en Euverman & Nuyts zijn al enige tijd verbonden aan de vereniging door middel van sponsoring. Waar Cottus de afgelopen jaren hoofdsponsor is geweest en Euverman & Nuyts ook veel als sponsor zichtbaar was voor onze vereniging en het Schutterstoernooi. Daarnaast is ook Crings geen onbekende, zo kennen we Crings al als sponsor van het Schutterstoernooi en als shirtsponsor van het eerste team.

Nieuw sponsorportfolio

Dat we deze sponsoren nu op een nieuwe manier aan onze vereniging mogen binden is een mooie ontwikkeling. Afgelopen seizoen hebben we drie projecten geïntroduceerd, ons sponsorbeleid was hier één van. De eerste stap was het vernieuwen van ons sponsorportfolio, waarmee we potentiële sponsoren kunnen benaderen.

In het nieuwe portfolio zijn er pakketten samengesteld, hierin staan zowel kleine als grotere sponsormogelijkheden. We beginnen bij een standaard bordsponsor, en bouwen dit stapsgewijs uit naar Brons, Zilver en Goud.

Eén van deze pakketten is dus het ‘Zilveren sponsor’ pakket. Hierbij krijgen sponsoren een prominentere positie binnen ons sponsornetwerk. Zo zijn deze bedrijven onder andere beter zichtbaar op onze website en zijn zij als sponsor zichtbaar tijdens de thuiswedstrijden in de zaal. De grootste verandering is het nieuwe en grotere reclamebord aan het kunstgrasveld. Waar zij in de zaal al goed zichtbaar waren, krijgen zij vanaf dit veldseizoen ook aan het kunstgrasveld deze ruimte.

Zilver behaald, op naar goud!

Wij zijn erg blij met deze ontwikkelingen, het is mooi om te zien dat de geïntroduceerde projecten ook zichtbaar worden. De volgende stap is om ons sponsornetwerk aan de hand van het nieuwe portfolio uit te breiden, ook hier kunnen mooie kansen liggen voor onze vereniging.