Met spoed gezocht: trainers!

Trainer voor A1 en A2 van KV Rigtersbleek gezocht

KV Rigtersbleek is op zoek naar enthousiaste trainers voor onze A-jeugd. Hierbij staat het ontwikkelen en plezier voorop.

Het aankomende seizoen staat alweer voor de deur en helaas hebben wij nog geen invulling kunnen geven aan de trainers voor de A1 (Wedstrijdkorfbal) en A2 (Breedtekorfbal). Wil jij de oudste groep van de jeugd twee keer per week training geven en ze begeleiden bij wedstrijden? Kom ons dan versterken.

De TC probeert je zo goed mogelijk te begeleiden om het seizoen voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Een eventuele vergoeding voor een trainer van de A1 behoort tot de mogelijkheden.

Mocht je interesse gewekt zijn, of ken je iemand die hier mogelijk interesse in heeft. Neem dan contact op met de tc via email: tc@kvrigtersbleek.nl met vermelding van je naam en telefoonnummer.