Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /home/deb105158/domains/kvrigtersbleek.nl/public_html/includes/menu.inc).

KorfbalKwiz ronde 4

26 januari brengt de volgende thuiswedstrijd voor Rigtersbleek/Cottus met zich mee en, ondertussen onlosmakelijk daarmee verbonden, zo ook een nieuwe ronde voor het klassement van de KorfbalKwiz! Ronde 4 is een belangrijke. Voor de mensen die nog niet hebben mee gedaan, is dit de laatste kans om je te kwalificeren voor het algemeen klassement! Is het niet gelukt om voor het algemeen klassement te gaan? Niet getreurd, want er zijn genoeg leuke dagprijzen te verdienen!

Voor de mensen die zich in de bovenste regionen van het klassement bevinden een leuke mededeling: de één na beste voorspellers van de Bleek mag aan het einde van het seizoen een giftbox van Perfect Carwash ophalen ter waarde van €50,-! Daarmee krijgt u €40,- was tegoed en tal van handige accessoires voor in de auto!

Voor de geïnteresseerden een tussenstand van de top vijf van de klassementen:

De volwassenen:

De jeugd:

Naam

Score

Naam

Score

Bram Kerkhoven

23

Lian van Gulijk

25

Robert van der Maten

22

Lieke Olthuis

21

Harm Middelburg

21

Madelon Keizer

19

Mark van Veen

21

Julia van Veen

18

Tamara Olthuis

17

Merle Smid

18

Voor komende wedstrijd zijn er weer twee vragen te beantwoorden:

Hoofdvraag: Wat wordt de einduitslag van Rigtersbleek/Cottus 1 - Spirit 1?

Bonusvraag: Hoe lang duurt de rust precies? (van het eindsignaal van de eerste helft, tot het beginsignaal van de tweede helft)

Per wedstrijd zijn er tien punten te verdienen, dus het is nog lang niet gespeeld! Inzetten kan bovenaan de trap in de Pathmoshal! Tot zaterdag en veel spelplezier!