Korfbal Kwiz

Korfbalkwiz ronde 1

Het is weer zo ver, het vlaggenschip van Rigtersbleek speelt weer in de zaal en begint komende zaterdag aan haar eerste thuiswedstrijd in de vertrouwde Pathmoshal. Daar nemen de rood-witten het op tegen streekgenoot Juventa uit Hardenberg.

Dit seizoen zal de voortzetting zijn van de Korfbalkwiz, het spel waarbij supporters de uitslag van de wedstrijd voorspellen en daarmee leuke prijsjes kunnen verdienen. Elke thuiswedstrijd is er een dagprijs te verdienen. De beste voorspellingen winnen ook punten voor het algemeen klassement. Na vier deelnames maak je kans op de hoofdprijzen in het algemeen klassement.

De hoofdprijs dit jaar zal, evenals vorig seizoen, een paar korfbalschoenen zijn. Deze prijs wordt gesponsord door Onlykorfbal.nl, de ideale store voor alle korfbalspullen! Naast een mooi paar schoenen, is er ook een gratis APK-keuring te winnen bij garage Van der Meij. Wil je kans maken op deze prijzen? Zorg er dan voor dat je elke thuiswedstrijd genoeg losse euro’s in de portemonnee hebt, want deelname kost slechts 1,- en het aantal deelnames per ronde is onbeperkt. Elke thuiswedstrijd zal er een update gegeven worden over de tussenstand in het algemeen klassement!

Veel spelplezier tijdens het komende seizoen!