Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /home/deb105158/domains/kvrigtersbleek.nl/public_html/includes/menu.inc).

Korfbal Kwiz

Een nieuw jaar is aangebroken, maar de strijd om de winst van de eerste korfbalkwiz gaat door waar deze gebleven is! Zoals iedereen zich vast kan herinneren, zijn er bij de thuiswedstrijden van onze senioren, veel leuke prijzen te verdienen met het goed voorspellen van de einduitslag. Uiteindelijk is er een eindklassement op te tekenen. De top vijf van dit klassement ziet er op dit moment als als volgt uit:

Volwassenen

Score

Robert van der Maten

15

Harm Middelburg

14

Bram Kerkhoven

Bram Harberink

Tamara Olthuis

Score

Lian van Gulijk

17

Lieke Olthuis

Gino Oldejans

11

Madelon Keizer

10

Julia van Veen

9

Een zinderende race om de hoofdprijs, die aanstaande zaterdag hervat zal worden als ons eerste Revival thuis ontvangt. Hiervoor staat weer een hoofdvraag en een bonusvraag op het programma.

Hoofdvraag:
Wat wordt de einduitslag van deze wedstrijd?

Bonusvraag:
Hoe vaak gaat de bal tijdens deze wedstrijd over de zij- of achterlijn?

Deelname kost slechts €1,- en voor de jeugd slechts 50 cent. De opbrengt van de kwiz gaat naar nieuwe ballen voor de jeugd.

Succes, en veel spelplezier!