Jeugdraad

De Jeugdraad gaat van start!

Komende zaterdag 25 november komt de Jeugdraad voor het eerst bij elkaar. Voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste zitten we met deze groep kinderen bij elkaar. Zij zijn vanuit hun team afgevaardigd om vanuit de jeugd mee te praten over onderwerpen die de jeugdleden aan gaan: #Samen maken wij de Club.
De kinderen worden gevraagd om in overleg met hun team punten of vragen aan te dragen voor het bestuur. Ze zullen bijvoorbeeld ook gevraagd worden om mee te denken over waaraan we de mooie opbrengst van de Grote Clubactie gaan besteden.

De volgende kinderen zullen vanuit hun team dit seizoen meedoen:
A1: Mart en Mick
A2: Amber en Esmee
C1: Veronique en Lian
C2: Vera en Simon
D1: Roos en Owen
D2: Joes en Roos

De kinderen worden verwacht op zaterdag 25 november om 18.45 uur in de kantine van de Pathmoshal. Daar worden zij ontvangen door Gea en Saskia van het bestuur. De wedstrijd van het 1e start om 19.25 uur. Tijdens de jeugdraad speelt ons 2e al een wedstrijd. De ouders hoeven zich in de tussentijd dus niet te vervelen.

We zien jullie graag allemaal komende zaterdag in de Pathmoshal! Is het niet voor de Jeugdraad, dan wel voor de leuke wedstrijden van onze seniorenteams!

Gea Nijland en Saskia Hintzbergen