Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /home/deb105158/domains/kvrigtersbleek.nl/public_html/includes/menu.inc).

Jeugdkamp 2019

Op 5/6/7 juli gaan we weer op kamp. Dit jaar gaan we wederom  naar de Eskamp in Lemele. In verband met het aantal slaapplaatsen willen we nu graag weten wie er meegaan op kamp.

Iedereen die competitie speelt of 8 jaar of ouder is, mag mee op kamp. Uiteraard kunt u als ouder zelf een goede inschatting maken of  het verantwoord is om uw kind mee te laten gaan.
Let op: Doordat heel veel ouders van de jeugd het reisgeld van de competitiewedstrijden teruggeven aan de vereniging zijn de kosten dit jaar € 30,- per kind.
Mochten er kinderen zijn, die alleen op zaterdag overdag willen komen, dan is dat mogelijk. Graag even aangeven op onderstaand opgave formulier.

Wanneer uw kind mee mag op kamp wordt u verzocht onderstaande gegevens tegelijk met het bedrag van € 30,-, in een enveloppe in de brievenbus, in te leveren bij Herman Baltink, Toekomststraat 117A. Inleverenvoor17 juni 2019.

Wij hopen voor het vervoer een beroep te kunnen doen op de ouders van de kinderen die meegaan. Svp aangeven (indien van toepassing) of u voorkeur heeft voor de heen- of terugreis. We gaan er vanuit dat naast de chauffeur 3, 4 of meer plaatsen vrij zijn voor kinderen en/of leid(st)ers.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij de Herman Baltink (hbaltink [at] gmail.com)
In de week voor het kamp komt alle info over het vervoer en wat er mee genomen moet worden op de site en in de parade.

Naam:

geeft zich op voor het kamp van 2019.

Ik kan wel / niet rijden.

Mijn voorkeur gaat uit naar de heenreis / terugreis (indien van toepassing).

Handtekening ouder: