Henrieke Pauw Debski nieuwe trainer/coach KV Rigtersbleek/Cottus 2

Henrieke Pauw Debski nieuwe trainer/coach KV Rigtersbleek/Cottus 2

Henrieke Pauw-Debski volgt Martijn Pals op als trainer/coach van KV Rigtersbleek/Cottus 2. De technische commissie en het bestuur zijn erg blij met de komst van de jonge enthousiaste trainster. “Wij zochten een energiek en enthousiast persoon om samen met de groep verder te groeien.”

Pauw-Debski komt over van stadgenoot DOS-WK waar zij de A1 onder haar hoede heeft. Daarvoor heeft zij bij Achilles in Almelo training gegeven. Aan ervaring geen gebrek bij Pauw-Debski, die eerder in het Poolse team heeft gespeeld. Afgelopen zaterdag is ze voorgesteld aan de selectie en is hier positief ontvangen. Hier zegt ze zelf het volgende over: “Ondanks dat ik het ook spannend vind om van vereniging te verhuizen er ontzettend naar uitkijk om met deze groep (een mix van ervaren en jonge mensen) aan de slag te gaan.”

Kuitert, hoofdtrainer/coach, kijkt uit naar de samenwerking. “Henrieke is erg positief en enthousiast, en heeft daarnaast een duidelijke mening en kijk op korfbal. Ze pakt het nu al serieus op, dus ik heb erg veel zin om volgend seizoen samen te gaan werken”.