Grote Clubactie

De Grote Clubactie loopt ten einde.

Wil iedereen deze week de boekjes inleveren? Je kan de boekjes in de doos doen die in de kantine staat.
Als alles is ingeleverd laten we zo snel mogelijk weten wie en welk team dit jaar in de prijzen valt. En natuurlijk maken we ook zo snel mogelijk de opbrengst bekend!

Iedereen bedankt voor je hulp!

Hoi allemaal,

Zaterdag 14 september gaat de Grote Clubactie weer van start
Vanaf die dag mogen de loten verkocht worden! Gaan we nóg meer loten verkopen dan vorig jaar?? Vorig jaar hebben jullie samen wel  €1400,- verdiend voor onze club!

Je kunt een prijs winnen en er is voor iedereen een leuke beloning
De beste verkoper wint een leuke prijs! Verkoop jij met je team meeste loten? Dan mag je gezellig een patatje komen eten met je hele team! Iedereen die het boekje inlevert en loten heeft verkocht, krijgt een leuke beloning. Van alle loten die we verkopen gaat  80% naar de club. Dat is makkelijk verdiend!

Met het geld dat jullie verdienen gaan we natuurlijk iets moois doen voor de jeugd
Bijvoorbeeld het organiseren van een Jeugdschutterstoernooi.

In de komende week krijgen jullie je verkoopboekje bij de training
Zaterdag mag je beginnen met verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt. Bijvoorbeeld je familie, vrienden of buren. Ook kun je langs de deuren gaan in jouw buurt. Zo verkoop je zoveel mogelijk loten!  Zorg dat de andere kinderen uit de buurt je niet voor zijn!

Zorg ervoor dat  het rekeningnummer en adres van de koper goed wordt ingevuld
Als het rekeningnummer en naam en adres niet kloppen, dan telt het lot niet mee.

Wil je het boekje uiterlijk 19 oktober inleveren?
Dit kan in de kantine in de daarvoor bestemde doos of bij je trainer of leider.

Wie koopt er dit jaar weer een Superlot??
Ook dit jaar gaan we weer Superloten verkopen: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Succes allemaal!!