AvaTarZ Jeugdtoernooi, Korfbal – Volop in beweging

De Enschedese korfbalverenigingen KV Rigtersbleek, DOS-WK, EKC Nääs en GKV Ons Clubje slaan de handen ineen. Tijdens constructieve gesprekken die plaats hebben gevonden tussen de besturen is gesproken over een samenwerking tussen de vier verenigingen. In het bijzonder is gesproken over samenwerking op gebied van PR, Ledenwerving en Opleiding.

Na een aantal gesprekken tussen de besturen is naar voren gekomen dat de vier Enschedese korfbalverenigingen samen een aantal speerpunten oppakken. Hieruit zijn concreet al de korfbalpromotie tijdens de laatste Singelloop en het gezamenlijk deelnemen aan Korfbaltrainer 2 cursussen voortgekomen.

Deze twee initiatieven hebben we prachtig weten te verbinden. Enschede kent op dit moment geen jeugdtoernooi. Alle verenigingen onderkennen dat dit een gemis is en zijn het erover eens dat dit mooi zou passen in de voorbereiding voor de 2e veldhelft. AvaTarZ Nature Park heeft haar steun aan dit idee toegezegd voor 3 jaargangen, afwisselend op de verschillende kunstgras accommodaties. Omdat DOS-WK na de zaalperiode terugkeert op een vernieuwd kunstgrasveld, zal de eerste jaargang daarom bij DOS-WK plaatsvinden.

Met trots kondigen wij daarom aan:

AvaTarZ Jeugdtoernooi
Zaterdag 11 april 2020

Deelname door de jeugd van: DOS-WK, EKC Nääs, KV Ons Clubje en KV Rigtersbleek.

Als bestuur zijn we verheugd op deze vorm van samenwerking met de Enschedese korfbalverenigingen. We hopen hiermee korfbal te promoten in Enschede, alsmede de ontwikkeling van korfbal te stimuleren en elkaar te ondersteunen.