19 september 2021
Hoera, we mogen weer spelen.
En dus gingen we naar Nijverdal voor het Half Varken Mix toernooi.

Onderweg een fikse regenbui maar gaandeweg klaarde het weer op. Eerst de QR of iets dergelijks laten zien en het toernooi kon beginnen.

We waren met 80 personen. Het was fijn om na zo’n lange tijd oude bekende weer te zien, en hebben een gezellige dag gehad.

De uitslagen waren voor ons redelijk.

Janny Vet op denk       31
Truus Huiskamp           34
Marianne Vruwink        40
Marion van de Bult       52
Jan Griemink                64

Groetjes, Marianne

We mogen weer boulen

Vanaf zondag 21 maart 2021 gaan we weer van start.
Met inachtneming van de coronaregels kunnen we weer jeu de boulen, met vaste viertallen en op anderhalve meter afstand tot elkaar.

Marianne

Sinterklaas bij de jeu de boulers

Afgelopen zondag hebben Sinterklaas en zijn knecht een bezoek gebracht aan onze Jeu de Boulers.
Wij hebben hen zingend verwelkomd en na vriendelijke woorden van de Sint zijn we begonnen met een dobbelspel met cadeautjes. Dat was lachen, zo had je een bergje cadeautjes en zo had je niks.
Na het spelen kreeg toch iedereen wat mee.
Bij het drinken van chocolademelk met slagroom en hapjes werd er lekker op los geklets. Bij weggaan kregen we allen een chocoladeletter mee.
Het is fijn om ook met niet meer spelende leden samen te zijn.

Groetjes, Marianne

Herfsttoernooi

27 oktober was het Jeu de Boules Herfsttoernooi.
Het weer was vandaag fantastisch en de sfeer ook. We hebben ongeveer 44 mensen van diverse verenigingen ontvangen.
Het Jeu de Boulesveld las er mooi bij en is volledig gebruikt en zoals altijd was het tot in de puntjes verzorgd en hebben we een zeer geslaagde dag gehad.

Groetjes van de Boulers en een heel succesvol zaalseizoen toegewenst!!!!