Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /home/deb105158/domains/kvrigtersbleek.nl/public_html/includes/menu.inc).

Lid worden

Lijkt het u ook leuk om bijvoorbeeld op de dinsdagavond en/of zondagochtend mee te doen met de jeu de boulers van KV Rigtersbleek??  Of wilt u graag kennis maken met het spelletje? Dat kan! KV Rigtersbleek biedt u de mogelijkheid om een aantal keer vrijblijvend mee te komen doen met het jeu de boulen. Op deze manier kunt u de sfeer proeven en kennis maken met het spelletje.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Robin Nooteboom (voorzitter van de korfbalvereniging).

Dit kunt u doen door een email te sturen naar bestuur [at] kvrigtersbleek.nl . Als u zich direct wilt opgeven dan dient u het aanmeldingsformulier in te vullen welke u kunt vinden onder het kopje vereniging en dan naar lid worden te gaan. Graag zien wij u terug op de jeu de boulesbaan.