Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /home/deb105158/domains/kvrigtersbleek.nl/public_html/includes/menu.inc).

Super Saturday

Volgende week zaterdag is het alweer zover: de SUPER SATURDAY staat op het programma. De laatste wedstrijden worden gespeeld en we willen met jullie dit prachtige, sportieve seizoen gezellig afsluiten! Gedurende de hele dag zal er weer van alles te doen zijn op ons complex. Zo zal er een springkussen zijn voor de jeugd, zullen de kampioenen gehuldigd worden tijdens de rust van het eerste, én kan er na elke jeugdwedstrijd gejeu-de-bould worden. Alle jeugdleden mogen na hun eigen wedstrijd hun opa of oma meenemen die hen kunnen aanmoedigen waarna ze gezellig samen een potje Jeu de Boule mogen spelen. Kijk in het schema wanneer jouw team aan de beurt is. Deze leuke dag wordt afgesloten met een heerlijk Italiaans buffet (opgeven bij Quenda) en een gezellig feestje. We zien jullie dan!

Datum:
zaterdag, juni 15, 2019 - 10:00