Club van 50

De club van 50 is door KV Rigtersbleek in het leven geroepen om onze vereniging te kunnen laten groeien. U kunt daarbij helpen door lid te worden van de club van 50 en onze vereniging de komende drie jaar met € 50,- per jaar te steunen.

De extra inkomsten die we als vereniging hiermee ophalen zullen worden ingezet ten behoeve van zowel onze jeugdleden als senioren leden. Om maar enkele voorbeelden te noemen; de realisering van de Korfbal Academy voor al onze jeugdleden, het aantrekken van trainers/coaches voor selectie- en breedteteams en nog vele andere zaken. Dit zijn enkele voorbeelden en helaas kunnen wij u op voorhand geen exacte verdeling voor de besteding geven. Wel kunnen we u garanderen dat wij ons uiterste best gaan doen om KV Rigtersbleek een goede en sportieve toekomst te geven voor al onze leden!

Lid worden?

Lid worden van de club van 50 is erg eenvoudig. Door het onderstaande formulier in te vullen en in te leveren bij de sponsorcommissie geeft u toestemming om één keer per jaar € 50,- of tien keer € 5,- af te schrijven van uw rekening.

Aanmeldformulier Club van 50

Wat zijn uw voordelen?

Naast de extra besteding die we kunnen doen om KV Rigtersbleek nog bloeiender te maken en beter op de kaart te zetten van korfballend Nederland, zullen de leden van de club van 50 een extra plekje krijgen binnen onze vereniging. Alle club van 50 leden zullen een vermelding krijgen op het club van 50 bord in onze kantine.

Voor meer informatie over de club van 50 kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.