SDO (W) C1 - Rigtersbleek/Cottus C1

In aanloop naar deze wedstrijd was het hele team zenuwachtig, namelijk omdat het mogelijk was om kampioen te worden. De tegenstander stond op de eerste plaats en had het voordeel, maar ook de druk in deze wedstrijd. Als underdog kwamen wij naar deze wedstrijd, want de vorige wedstrijd, thuis, was na een 8 – 3 voorsprong voor ons met rust 9 – 10 verloren gegaan. Omdat SDO 1 punt op ons voor stond, hadden zij aan een gelijkspel genoeg, wij moesten voor het kampioenschap winnen.

Nadat de scheids de wedstrijd had laten beginnen kwamen wij uiteindelijk op een 0 – 1 voorsprong door Lian. Na even kwam ook de  0 – 2 van Romy hier achteraan. Als laatste doelpunt voor de rust kwam er jammer genoeg nog de 1 – 2. Met een goed gevoel gingen wij de rust in.

De tweede helft begon weer, en er kwam binnen twee minuten de 2 – 2. Geen voorsprong uitbouwen jammer genoeg. Gelukkig wist Romy de 2 – 3 en de 2 – 4 te scoren, waardoor er weer een kleine marge op SDO was. Tot onze ergernis wist SDO de 3 – 4 te maken. Wij speelden door en uiteindelijk, tot aan de laatste minuut werd er niet gescoord! KAMPIOEN!

Ook nog heel erg bedankt naar de ouders die toeters mee hadden genomen, hierdoor hadden we een extra steun in de rug.

Bram Hesselink, C1