Rigtersbleek/Cottus A2 - Zwart Wit A1

Op deze frisse dag begonnen de eerste thuiswedstrijd goed, de opening was gelijk voor ons. We bouwden de stand tot 5-2 voorsprong op maar op dit punt vergaten we dat we ze moesten stoppen op de doorloop ballen en zij kwamen hierdoor terug op 6-9 en gingen hiermee de rust in. In de rust gaf Mylene aan dat ze niet goed in de wedstrijd zat en wou gewisseld worden. We hadden Lola al voor Sanne, die in de wedstrijd tegen NKC een hamstringblessure had opgelopen, opgeroepen. Mylene had in deze wedstrijd een enkelblessure waar ze nu nog last van had. Met Anouk in de tweede helft moesten we de wedstrijd weer gaan oppakken. Het moest de tweede helft beter en sneller.

Door de hoofdjes even weer leeg te maken en de tweede helft weer opnieuw te starten met ons goede spel. We lieten gelijk zien dat we deze wedstrijd nog niet opgaven en probeerde de achterstand weg te werken. Amber de aanvoerder vandaag begon gelijk goed en verkleinde de achterstand tot 1 punt,10-11. In de laatste fase van de wedstrijd liep het spel even vast en een wissel was aankomende. Doordat Elke er ook was kon er nog een keer gewisseld worden. In deze laatste spannende fase konden we de eindstand toch nog op 13-13 brengen. Goed terug gevochten, beetje laat begonnen maar toch verdiend 1 punt gehaald. Dames van de A1 bedankt voor jullie inzet.

Coach Art