Rigtersbleek/Cottus A1 - NKC '51 A2

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver.. we mochten weer eens een wedstrijd spelen tegen niet een van de makkelijkste tegenstanders. De wedstrijd begon gelijkmatig, we hebben 2 keer voor gestaan maar daarna lukte het ons niet meer om voor te komen. We gingen dus ook helaas de rust in met een 4-5 achterstand. Na de rust bleef het gelijk op gaan en ook hier kwamen we niet verder dan een gelijkspel. Uiteindelijk werd er in de allerlaatste minuut het beslissende doelpunt gemaakt maar die viel helaas niet aan onze kant waardoor we helaas de wedstrijd verloren met 11-12. Het was niet nodig geweest om deze wedstrijd te verliezen.. het was een kwestie van ballen niet goed afronden waardoor we niet uit die gevaren zone weg kwamen. De eerst volgende wedstrijd mogen we weer tegen NKC en dan nemen wij de winst mee terug naar huis!

AnoukĀ