Rigtersbleek/Cottus A1 - Juventa A2

Afgelopen dinsdag moesten we een inhaalwedstrijd tegen AKC (al) A1, half uur later begonnen, omdat er geen scheidsrechter aanwezig was, koud, maar met een bijzondere mooie overwinning 9-21.

Met deze wedstrijd in onze gedachten gingen we er zaterdag vol goede moed tegen aan. We wisten dat Juventa de afgelopen wedstrijden met veel punten had verloren, maar ondanks dat konden en mochten we ze niet onderschatten.

We begonnen de wedstrijd goed met veel doelpunten en kwamen gelijk al op een mooie voorsprong. Zo gingen we de rust in met 14-4. Het was erg warm, maar het weerhield ons er niet van om nog meer te scoren. Onze voorsprong werd steeds groter en groter. Het leuke van deze wedstrijd was dat iedereen uiteindelijk één of meerdere doelpunten heeft gescoord, waardoor de uiteindelijke eindstand 26-5 geworden is. We staan op dit moment nummer 4 in de competitie en hopen daarmee aanstaande donderdag Dos-WK A1 die net boven ons staat te verslaan.

Groetjes Lola