Rigtersbleek/Cottus 4 - Mélynas 5

Vandaag de laatste wedstrijd op het veld voor ons vierde team.

We wilden onze halve competitie goed afsluiten met een goede/lekkere wedstrijd tegen de koploper, die helaas al kampioen was, doordat we al drie punten hadden verspeeld.

Met een goede scheids, een goede invaller (Wim), een goede coach en goede bankzitters, begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd.
Meteen actie in de taxi: na een kwartier was het 4 – 0 !!
We schrokken hier zo van dat we ze helaas toch wel weer terug lieten komen.
Dit lag zeker niet aan slecht spel van onze kant (of het missen van een strafworp……), het had echter meer te maken met het niet afmaken van de vele kansen die we hadden. Uiteindelijk gingen we met twee punten achterstand de rust in (7 – 9).

Bij start van de tweede helft bleek dat een heer van Mélynas geblesseerd aan de kant moest blijven en er nog maar drie heren bij de tegenstander in het veld stonden.

Het was erg lastig om dit goed uit te buiten, maar dat is uiteindelijk gelukt: we hebben met 17 - 12 gewonnen. Hierdoor zijn we als tweede geëindigd in onze competitie.

Iedereen bedankt voor het invallen, fluiten, reserve zitten en natuurlijk bedankt Coach Rita.
In november lekker de zaal weer in!

Anneke