Rigtersbleek/Cottus 2 - NKC '51 2

De eerste thuiswedstrijd van Rigtersbleek 2 in de Pathmoshal. Nadat het 2e team vorig jaar alle thuiswedstrijden op zaterdag in de Diekmanhal korfbalde zijn we weer terug in de Pathmoshal!
Lekker vertrouwd en ook gezellig met de familie Pierens in het restaurant. Na het verlies van vorige week, waren we extra gemotiveerd deze week. Want handhaven in deze klasse is wat we willen.
Het was een gelijk opgaande wedstrijd waarin beide teams alles moesten geven. De eerste helft nam Rigtersbleek al snel de leiding. Iedereen deed zijn uiterste best en knokte hard om van NKC te winnen en om te laten zien dat we thuis horen in deze klasse.
Mooie doelpunten en het spel werd gespeeld zoals Martijn het voorstelde. Tot vlak voor het eind van de wedstrijd was Rigtersbleek 2 steeds het bovenliggende team, maar helaas helaas. We lieten het in de laatste minuten liggen.
Domme fouten maken en de punten weggegeven. We kijken met opgeheven hoofd terug naar de wedstrijd, we hebben geknokt tot de laatste minuut.
Er zijn verbeterpunten en daar moeten we op gaan trainen. Al met al een mooie wedstrijd en we kunnen niet wachten op de uitwedstrijd tegen NKC.
Maar volgende week gaan we knallen en winnen we de wedstrijd.

Estelle