Rigtersbleek/Cottus 2 - KVZ 3

Na vorige week hadden we deze zaterdag wat goed te maken. Na deze week goed getraind te hebben op verschillende spelsituaties, stonden we na een duidelijke bespreking en een betere voorbereiding vol goede moed op het veld. Nog even een teamfotootje en de wedstrijd kon beginnen.

We schoten snel uit de startblokken, en kwamen al snel op een 3-0 voorsprong. Er ging erg veel goed, het spelletje werd goed gespeeld en we waren goed positief. Toch lieten we KVZ terugkomen, en gingen we met een ruststand van 8-5 het bestuurskamertje in. Dit keer moesten we ons koppie niet laten hangen, niet tegen onszelf spelen maar gewoon laten zien wat we konden. De bal is rond, de wedstrijd kon nog alle kanten op. Met dezelfde spirit als in de eerste helft gingen we de tweede helft in. Toch lieten we KVZ nog terugkomen naar 9-8. Het leek nog heel even spannend te worden, maar gelukkig werd al snel het slot op de wedstrijd gegooid, eindstand: 14-10. Ook al bood KVZ goed weerstand, wisten we de wedstrijd toch te winnen.

Eindelijk weer een overwinning, eindelijk weer puntjes, dit was precies wat we nodig hadden. Nog steeds niet alles ging perfect, maar het is een begin. Deze week lekker werken aan verbeterpuntjes en vol met goede moed naar de volgende wedstrijd tegen Blauw Zwart 2.

Han