Rigtersbleek/Cottus 1 - Nova 1

Vandaag kwam Nova 1 uit Bilthoven op bezoek bij de Bleek om een mooie pot te spelen. Wij hadden heel wat goed te maken na het verlies van vorige week. Het was een mooie dag om een thuiswedstrijd te spelen met veel publiek om ons aan te moedigen. Er was een goede sfeer tijdens het inschieten en we gingen dan ook met een positief gevoel van start. Dat het geen makkelijk potje zou worden was voor ons bekend, want Nova was goed uit de zaal gekomen door het kampioenschap in hun klasse binnen te hebben gehaald.

We begonnen helaas niet sterk aan de wedstrijd en daardoor liepen we gelijk een achterstand op. We liepen dan ook vanaf het begin achter de feiten aan. Nova profiteerde van ons geworstel, de achterstand liep in de loop van de wedstrijd best hoog op. Er werden vaak mooie aanvallen gecreëerd maar de afronding was zeer matig en daar wist Nova wel raad mee. In tegenstelling tot de Bleek was Nova wel scherp in de afronding. Rene probeerde door het inbrengen van een aantal wissels het tij te keren. Met z’n allen bleven we hard werken en wisten we de grote achterstand behoorlijk te verkleinen. Even hadden we hoop op toch nog een goede afloop. Doordat we zoveel energie moesten leggen in de achtervolging kon Nova ook nog enkele kansen mee pakken. Aan het eind van de wedstrijd moesten we dan ook teleurgesteld het verlies incasseren.

Op dit moment lijken we te zitten in een fase waarin het allemaal net niet mee zit. Dat wil niet zeggen dat we de moed opgeven. We gaan daarom deze week weer hard trainen om de volgende wedstrijd tegen koploper Veo te gaan knallen!

Tess