Rheko 3 - Rigtersbleek/Cottus 2

Na een paar weekjes pauze mochten we deze zaterdag weer beginnen aan een wedstrijd. De nummer 2 tegen de nummer 3, Rheko 3 tegen KV Rigtersbleek 2. Een wedstrijd die we graag wilden winnen om bovenin mee te blijven kunnen draaien. Omdat we flink wat blessures hadden, kwam Andre mee als vervanging van Stefan. Vandaag moesten we laten zien dat we bovenin mee konden draaien.

Het was een warme dag, en we speelden op groot veld. We wilden het klein houden, en het tempo moest hoog. We kwamen al snel op een 0-1 voorsprong, het ging in het begin best gelijk op. Maar het grote veld was toch echt even wennen voor ons, waardoor we met een 7-3 achterstand de rust ingingen. Toch was er nog niks verloren, we hadden de wedstrijd nog in onze hand. We moesten alles blijven geven, positief blijven naar elkaar en gewoon ons eigen spelletje blijven spelen. Met dit in ons achterhoofd stapten we vol goede moed het veld op voor de tweede helft. We begonnen dan ook steeds beter te spelen en kwamen na hard werken terug naar 7-5. Er was nog hoop, we konden nog winnen. Alleen was dit het moment dat we inzakten. We lieten het liggen, de tegenstander scoorde doelpunt na doelpunt. Dit brengt de eindstand naar 19-9. Weinig goede punten, maar veel leerpunten deze wedstrijd. Hier moeten we nog op trainen. Op naar volgende week!

Han