NKC '51 C2 - Rigtersbleek/Cottus C1

De aanvoerder deze wedstrijd was Mardi. De wedstrijd begon met Lian, Samira, Simon en Bjarne in de aanval en Roos, Mardi, Bram en Lucas in de verdediging. Juliët begon aan de kant.

Bjarne opende de wedstrijd met een mooie doorloopbal, daarna een schot van Simon. Daarna ging het wat sneller met de doelpunten, een mooie doorloopbal van Bram en daarna nog één van Lian, toen Bjarne weer met een doorloopbal en daarna nog een schot. Lucas met een mooie doorloopbal en daarna Bram weer. Laatste paar minuten schoot Lian er nog een mooie in en toen was het alweer rust.

ruststand 0-9

In de rust is Juliët erin gekomen voor Mardi.
Bjarne opende de 2e helft weer met een mooi schot, daarna Lucas weer met een doorloopbal en toen Bram ook met een doorloopbal. Toen schoot Simon er een mooie in en daarna Lian ook met een mooi schot. Als laatste sloot Lucas af met een doorloopbal.

eindstand 0-15

Het was wel een goede wedstrijd, alleen hebben we veel te veel kansen gemist dat was jammer. Ook hadden we de scheids niet echt mee.

Op naar de volgende wedstrijd!

Dit verslag is gemaakt door Mardi Pauw uit C1.