HKC (He) A3 - Rigtersbleek/Cottus A2

Na de eerste wedstrijd thuis te hebben gewonnen tegen HKC moesten we dinsdag naar HKC. Thuis was het al een spannende wedstrijd dus zou het uit ook wel worden. Met een hele supporters aanhang gingen we richting Hengelo.

We kwamen al vrij snel achter met 3-1. Toen begon bij ons de machine te draaien en was het zo 3-3. Het ging een tijdje gelijk op. Als hun scoorde hadden we gelijk weer een antwoord. We gingen de rust in met 1 doelpunt voorsprong 5-6.
In de rust even gezegd dat we deze kunnen winnen als we maar tempo blijven draaien en als het kan gewoon schieten.
Na de rust liepen we uit naar een stand van 6-9. Zij gingen wisselen met mensen uit de a2. Sanne dacht o help een lange brede heer. Hij scoorde uit een doorloopbal. Er was gelijk een vak wissel. Sanne dacht wat jij kan, kan ik ook en gooide hem twee doelpunten gelijk achter zijn oren. Hierdoor kwam de uitstand op 8-11.
Weer een uitstekende gespeelde wedstrijd door de dames en Patrick. Bij winst tegen KIOS zijn we kampioen.

Elke en Patrick bedankt voor het mee spelen en alle supporters bedankt voor het meegaan.

P.S Het was wederom een spannende wedstrijd.

Louise trotse coach A2