HKC (He) A2 - Rigtersbleek/Cottus A2

Zaterdag was de wedstrijd van ons tegen HKC A2. Ditmaal was Louise de coach, omdat Sieuwke zelf moest korfballen. Tot aan de rust ging het lichtelijk stroef en werd de eerste helft afgesloten met een stand van 3-5. In de tweede helft vielen de doelpunten aan onze kant een stuk gemakkelijker in combinatie met spel dat er een stuk beter uitzag. Uiteindelijk wisten wij de wedstrijd te winnen met 7-12. Het komende weekeinde spelen wij de superbelangrijke wedstrijd tegen Ons Clubje. We moeten winnen om kampioen te worden, dus het belooft spannend te worden. Kom dus allemaal naar ons kijken aanstaande zaterdag. We spelen op het Bleekveld om 13.30 uur. De doelpunten werden door de volgende personen gemaakt: Sanne 2x, Vera 1x, Esmee 1x, Loes 2x, Iris 2x, Thijs 2x, Noortje 1x en Allisha 1x.

Thijs Nooteboom