AKC (Al) A1 - Rigtersbleek/Cottus A1

Dinsdag 9 oktober

Na een vrij weekend voor de A1 moeten we dinsdag weer spelen tegen AKC. Deze wedstrijd zou al twee keer eerder moeten zijn gespeeld, maar deze werden verplaatst door tekort aan beide kanten. Desalniettemin spelen wij toch vanavond de wedstrijd tegen AKC. Deze zou om 19:30 beginnen, maar de scheidsrechter was een halfuur te laat dus we begonnen om 20:00.

De vakken van vandaag
Aanval: Amber, Lisa © , Mart en Mick
Verdediging: Arjen, Elke, Lola en Patrick
Wissel:  Anouk

De wedstrijd begon redelijk moeizaam. We scoorden tegen elkaar op tot 4-4. Vanaf daar gingen wij de stand uitbreiden tot een uiteindelijke ruststand van 6-10. In de rust zei Ronnie dat wij onze rust moesten bewaren en in de verdediging moesten wij achterverdedigen. Zo gezegd, zo gedaan. Wij gingen achterverdedigen en we lieten t schot toe, na het geloste schot hadden wij 8 van de 10 keer de bal en kon deze snel naar de aanval. In de aanval moesten wij goede aanvallen opzetten en dat deden wij ook. Dit alles resulteerde in een eindstand van maar liefst 9-21! Top gedaan A1!

Doelpuntenmakers:
Lisa: 5x
Lola: 6x
Mart: 2x
Mick: 4x
Amber: 2x
Patrick: 2x

Last but not least, Elke heel veel succes met je operatie en hopen op een spoedig herstel dat je dan weer lekker kan meespelen met ons.

Patrick Lammers