De eerste wedstrijden van het zaalseizoen

Zo, de kop is er weer af. We zijn weer begonnen in de zaal en dat is maar goed ook. Wat een regen is er gevallen afgelopen weekend. De temperatuur gaat langzaam naar beneden en als je van je werk thuis komt is het al donker. Het is maar goed dus dat we lekker in de zaal gaan spelen. Waarom gaan we eigenlijk niet altijd in de zaal spelen en skippen we het veldkorfbal gewoon. Als je spelers vraagt zal bijna iedereen een voorkeur hebben voor binnen korfballen. Geen last van wind, zon of regen, het veld is kleiner waardoor het spel dynamischer wordt en de ondergrond is altijd lekker egaal. Wat mij betreft, en ik ben geen korfbalspeler, is er ook een heel groot nadeel. Het clubgevoel is wat verder te zoeken. Hoe lekker is het niet in de zomermaanden. Zondagochtend, ontbijtje op, zonnetje hoog aan de hemel, korte broek aan, ff met de hond wandelen en aansluitend even langs het Bleekveld. Korfbal kijken, beetje ouwehoeren, biertje drinken en aan het eind van de middag een beetje rozig weer naar huis. Helemaal goed dus!!!!! Waarom doen we dit niet zo snel en vaak als we in de Pathmoshal spelen? Ook daar kan het erg gezellig zijn en wat mij betreft is het korfbal eigenlijk veel mooier om naar te kijken. Sneller, betere acties, meer doelpunten en omdat je op de tribune zit een veel beter overzicht. Dus hierbij de oproep aan alle supporters van KV Rigtersbleek/Cottus: Komt allen aanstaande zondag gezellig naar de Pathmoshal. Al onze senioren teams spelen achter elkaar thuis, we hebben een leuke verloting, een team van de week bij het eerste en zoals ik al zei een razend gezellige kantine onder de supervisie van de familie Pierens. 17 November - Pathmoshal - KV Rigtersbleek/Cottus – mooi korfbal – gezelligheid KOMT ALLEN !!!!!!!!!