Korfbal Kwiz

Zaterdag 15 december staat de 2e ronde thuiswedstrijden op het programma en staat jullie dus weer een nieuwe KORFBAL KWIZ te wachten voor de wedstrijd van het 1e!

Harm en Lian hebben een 1e plek bemachtigd in hun poule (met al meer dan 60 deelnemers).

Korfbal Academy

Op 18 december zal er weer een Korfbal Academy plaatsvinden voor alle jeugdteams.
De trainingen worden deze keer verzorgd door de trainers en spelers van de selectie.

De trainingen zijn in de Diekmanhal, op de volgende tijden:
18.00 - 19.00 E en D
19.00 - 20.00 C en B
20.00 - 21.00 A

Team van de week

Tijdens het zaalseizoen hebben we het 'Team van de week' bij elke zaalwedstrijd van selectie 1. Hierbij het schema, zodat iedereen vast kan zien bij welke wedstrijd zijn/haar team is ingedeeld.

Van de kledingcommissie

Het officiële tenue van KV Rigtersbleek bestaat uit een rood/wit gestreept shirt, zwarte broek of rok en zwarte kousen met rood/witte rand. Op dit moment, m.n. bij de jeugd, spelen veel leden in rood/witte kousen.

Spelregelbewijs

Vanaf komend seizoen is het spelregelbewijs verplicht voor senioren. Alle senioren en junioren krijgen deze week een mail met hun inlogcodes. Lees de informatie in de parade of in je mail. Heb je geen inlogcode ontvangen, ben je je inlogcode kwijt of heb je een vraag, mail naar: spelregelbewijs [at] kvrigtersbleek.nl voor hulp.