Kampioenswedstrijden jeugd

Update: C1 en A2 hebben allebei gewonnen en zijn dus beiden kampioen. Van harte gefeliciteerd!!!

Bij onze jeugdafdeling zijn er nog 3 teams in de race voor het kampioenschap, te weten A1, A2 en C1.

C1 speelt zaterdag haar laatste wedstrijd bij koploper SDO en moet daar winnen om kampioen te worden. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom!

A2 speelt nog 3 wedstrijden. Als er vanavond van mede-koploper HKC wordt gewonnen (en dat is gelukt) is het kampioenschap een stapje dichterbij. Zaterdag moet er dan nog worden gespeeld tegen KIOS en volgende week tegen UNI. Helaas zijn dit allemaal uitwedstrijden, maar iedereen mag natuurlijk komen aanmoedigen.

A1 speelt nog 2 wedstrijden tegen koplopers NKC (woensdagavond in de Diekmanhal) en DOS-WK (zaterdag in de Diekmanhal). Als hier punten worden gepakt ligt het kampioenschap voor het grijpen. Ook hier is support zeer gewenst, dus kom aanmoedigen!
Jammergenoeg is van NKC verloren, A1 kan geen kampioen meer worden.

Wij wensen onze teams natuurlijk heel veel succes en hopen jullie een leuk kampioensfeestje te kunnen aanbieden.