Sponsorcommissie

Wat doet de Sponsorcommissie:

De sponsorcommissie heeft tot doel het genereren van financiële middelen die ter beschikking dienen te komen van de gehele vereniging. Deze financiën hoeven niet alleen bij bedrijven opgehaald te worden maar kunnen ook middels acties met en door de leden gerealiseerd worden. Wel dient de sponsorcommissie vaak als initiator hiervan.

We hebben verschillende standaard vormen van sponsoring binnen onze vereniging. Te denken valt hierbij aan sponsoring door middel van een reclamebord, een advertentie in het clubblad en zelfs door naamsverbintenis. De afstemming hiertussen is ook weer een taak van de sponsorcommissie en natuurlijk is het ook mogelijk sponsoring te doen op basis van  individuele wensen.

Tevens zorgt de sponsorcommissie voor het onderhoud van alle reclameborden op het gehele complex van KV Rigtersbleek/Cottus en organiseert zij enkele keren per jaar voor alle sponsoren bijeenkomsten om de interactie tussen de sponsoren onderling en tussen sponsoren en de vereniging (leden) te bevorderen zodat een zogenaamde “win-win” situatie kan ontstaan.

Heeft u interesse, vragen en/of opmerkingen dan kunt u deze aan ons kwijt door een e-mail te sturen naar sponsorteam [at] kvrigtersbleek.nl

De sponsorcommissie bestaat uit de volgende personen:

André te Kolsté
Margo Smid